Full Film İzle'yiver.blogspot.com'a hoş geldiniz !

Bu blog, film izlemek isteyenlere hizmet vermek amaçlı kurulmuştur. Blogtaki filmler Google Video, Yahoo, Mega Video gibi paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Filmler, hak sahiplerinin herhangi bir şikayeti durumunda blogtan kaldırılacaktır. Herkese iyi seyirler dileriz !

Devrim Arabaları Filmini İzle - Full Film İzle


Devrim arabaları gişede hak ettiği başarıyı elde edememiş, diğer filmlerin gölgesinde kalmıştır.

Devrin devlet başkanı Cemal Gürsel, yerli bir Türk otomobilinin yapılmasını ister. Bu zor görev Devlet Demir yollarına verilir. Anlaşmazlıklar, tereddütler bir yana 23 mühendis 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetiştirmek üzere 130 gün gibi kısa bir zaman kala çalışmalara başlarlar. Aralarında araba kullanmayı dahi bilen çok az kişi vardır. Çalışmalara büyük bir gizlilikle yapılıyor olsa da bu haber tüm ülkeye çoktan yayılmıştır ve küçük bir sorun vardır: Ülkede kimse ama kimse bu işin başarılabileceğine inanmamakta ve bu iş için ayrılan zamana, paraya, inanca acımakta ve öfkelenmektedirler. Bu çalışmalar devler başkanı Cemal Gürsel'in çevresindekilerce de bir bakıma alay konusu olmuştur. Artık bu 23 mühendis canla başla çalışıp "Devrim" adını verdikleri otomobili yapma işini bir gurur meselesine döndürmüşlerdir.

Önlerine taş da koysalar - 2 adet yapılması gerektiğini az zaman kala söylemek gibi - bu 23 mühendis hayatlarını bir kenara itip otomobilleri 29 Ekim'e yetiştiriyorlar. Ve herkesin bildiği gibi ufak bir karışıklık sonucu bir benzin bitmesi yüzünden tarihe yolda kalmış otomobil olarak geçiyor.

Devrim Arabaları filmi Necip'in geçmişi hatırlaması üzerine kurulu harika bir dram, tarih filmi.

Gündüz'ün dediği gibi "Ya Yaparsak!"

Gelen Gidenler

sinema Movie & Film Blogs - BlogCatalog Blog Directory