Full Film İzle'yiver.blogspot.com'a hoş geldiniz !

Bu blog, film izlemek isteyenlere hizmet vermek amaçlı kurulmuştur. Blogtaki filmler Google Video, Yahoo, Mega Video gibi paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Filmler, hak sahiplerinin herhangi bir şikayeti durumunda blogtan kaldırılacaktır. Herkese iyi seyirler dileriz !

Arı Filmi - Bee Movie ( Full Film İzle )



IMDB Puanı:6.3/10
Yapım:2007, ABD
Tür:Animasyon, Komedi
Yönetmen:Simon J. Smith, Steve Hickner
Senaryo:Barry Marder, Spike Feresten, Andy Robin
Yapımcı:Jerry Seinfeld, Christina Steinberg
Görüntü Yönetmeni:Alex Mcdowell

Film , doğamızın dengesinin koruyucularından ve bizlerin şeker ve bal ihtiyacını "7 / 24 çalışarak" sağlamaya çalışan sevimli ve iğneli arı Bee 'nin sinema versiyonu...

Einstein'in ünlü bir teorisine göre eğer dünyadaki tüm arı popülasyonunu ortadan kaldırırsak insanoğlu , yer kürede en fazla dört yıl yaşayabilir!! Hem bu uyarıyı sinema izleyicilerimize hatırlatalım, hem de herkesin doğaya ve küçük canlılara daha nezaketli davranması gerektiğini vurgulayalım... Şimdi bazı sinema severlerin "Vayy, be demek arılar bu kadar önemliymiş ?" gibisinden sorular sorması gayet normal.. Animasyon dalındaki filmi popüler yapan ( Türkiye'den bahsediyoruz ) seslendirmesini Cem Yılmaz 'ın yapması olabilir...



Bu Nasıl Sarışın - Legally Blonde Filmini izle



IMDB Puanı:6.2/10
Yapım:2001, ABD
Tür:Komedi
Yönetmen:Robert Luketic
Senaryo:Kirsten Smith, Karen McCullah Lutz
Yapımcı:Marc E. Platt, Ric Kidney
Görüntü Yönetmeni:Anthony B. Richmond

Şarışınlar hakkındaki tabuyu yıkmaya hitaben yazılmış hoş bir komedi filmi. Reese Witherspoon'u bu filmde görmekten gayet keyif alacağınız kesin.

Güzel bir komedi filmi sizlerle... İyi seyirler dileriz...








Kod Adı Kılıçbalığı - Swordfish ( Full Film İzle )


IMDB Puanı:6.3/10
Yapım:2001, ABD
Tür:Aksiyon, Suç
Yönetmen:Dominic Sena
Senaryo:Skip Woods
Yapımcı:Joel Silver, Bruce Berman, Skip Woods, Dan Cracchiolo
Görüntü Yönetmeni:Paul Cameron


Kod Adı Kılıçbalığı Filmininin Oyuncuları: Hugh Jackman,John Travolta,Halle Berry,Don Cheadle ve Vinnie Jones.


Kimilerine göre Amerikan derin devletinde işlerin ne şekilde işlediğini vurgulayan, kimilerine göre suç imparatorluğunun en ince noktalarını anltan bir film. Günümüz dünyasında bankaların parayı saklamak için "en güvenilir yerler" olduğunu söyleriz. Ancak filmde suç ekibi tarafından yönetilen ve Kılıçbalığıadı verilen operasyonla nasıl milyarlarca dolarlık bir vurgun yapıldığını göreceğiz.Bu açıdan Ocean's serilerini izlemiş olanların keyifle izleyecekleri bir film.






İnat Hikayeleri - Yerli Belgesel Filmleri İzle


Yapım:2003, Türkiye
Tür:Belgesel
Yönetmen:Reis Çelik
Senaryo:Reis Çelik
Yapımcı:Reis Çelik, Adil Kaya
Görüntü Yönetmeni:Reis Çelik
Müzik:Reis Çelik
Süre:1 saat 28 dk

Hikayemiz Çıldır Kasabası'nda başlıyor. Bu belgesel türündeki filmde o eski ve zor hayat koşullarıyla günümüz koşullarının arasındaki köklü değişiklikler üzerinde duruluyor.

Bundan yaklaşık 50 yıl öncesinde ulaşımın ve kış koşullarının şimdikinden daha zor ve bezdiren koşullar olduğunu büyüklerimizden hep duymuşuzdur. İşte köy ile kent yaşamının ve köylü ile şehirli kavramlarının aslında neyi anlatmak istediği bu belgesel formatındaki sinema filmi ile daha iyi anlayacağız. Yönetmen koltuğunda Reis Çelik ve oyuncusu da Tuncel Kurtizolunca konusuna olan merak bir kat daha artıyor.



Gladyatör - Gladiator


IMDB Puanı:8.3/10
Yapım:2000 - ABD, İngiltere
Tür:Aksiyon, Dram, Macera, Savaş, Tarih
Yönetmen:Ridley Scott
Senaryo:John Logan, William Nicholson, David H. Franzoni, David Franzoni
Senaryo (Kitap):David Franzoni
Yapımcı:Laurie MacDonald, David H. Franzoni, Branko Lustig
Görüntü Yönetmeni:John Mathieson
Müzik:Hans Zimmer, Klaus Badelt, Lisa Gerrard, Lisa Gerard

General Maximus'un nezlinde tam bir kahramanlık hikayesi. Usta yönetmen Ridley Scott ve usta oyuncu Russell Crowe'un öncülüklerinde tartışılmaz derecede iyi bir yapım olan bu film Imdb değerlendirmesinden oldukça iyi puan alarak kaliteli bir yapım olduğunu göstermiş. Gladyatör filminde aksiyosunu, macerayı, savaşı yaşayacak olmanızın yanında dramıda iliklerinize kadar hissedeceksiniz.

Gladyatör - Gladiator filmi sizlerle... İyi seyirler dileriz.


Cennetin Krallığı - Kingdom of Heaven



IMDB Puanı:7.1/10
Yapım:2005 - ABD, Almanya, İngiltere, İspanya
Tür:Dram, Romantik, Savaş, Tarih
Yönetmen:Ridley Scott
Senaryo:William Monahan
Yapımcı:Ridley Scott


Fantastik bir macera filmi sizlerle.

Filmde temel olarak 12. yüzyıldaki haçlı seferleri sonrası Kudüs'ün durumunu anlatılıyor. Üç din için de kutsal sayılan topraklarda filmdeki zaman çerçevesinde hristiyanlar egemen vaziyetdedir. Bu arada Fransa'da demircilik yapmakta olan Balian'ı bir şövalye olan babası Godfrey ziyaret eder ve Kudüs'de ki barışı koruması için onu kendisiyle birlikte gelmeye davet eder. Başarılı bir Ridley Scott filmi karşınızda...

İyi seyirler dileriz.


Kolpaçino - Full Film İzle

kolpaçino film izle

Yapım:2009, Türkiye
Tür:Aksiyon, Komedi, Macera
Yönetmen:Şafak Sezer, Atıl İnaç
Senaryo:Şafak Sezer, Leman Çizerleri, Suat özkan, Kaan Ertem
Yapımcı:Şenol Zencir, Selin Altınel

Film bir grup insanın bir gece de yaşadıkları macera dolu ve bir o kadar da komik bir olayı anlatıyor.

Aydemir Akbaş, Şafak Sezer, Ali Sürmeli, Ali Çatalbaş gibi ünlü isimlerin başrollerde olduğu harika bir karşınızda. İyi seyirler dileriz.





Kehanet - Knowing ( Full Film İzle )

IMDB Puanı:6.5/10
Yapım:2009 - ABD, Avustralya, İngiltere
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem, Macera
Yönetmen:Alex Proyas
Senaryo:Stiles White, Juliet Snowden, Ryne Douglas Pearson
Senaryo (Kitap):Ryne Douglas Pearson
Yapımcı:Alex Proyas, Jason Blumenthal, Todd Black, Steve Tisch
Görüntü Yönetmeni:Simon Duggan
Müzik:Marco Beltrami

---------------------------------------------------------------------------------
1959 yılında, bir okulun açılış töreninde yapılmak üzere okul öğrencilerinden çeşitli fikirler alınır. Bu fikirlerden en ideali bir zaman kapsülüne geleceğin neye benzediğine dair resimlerin koyulup 50 yıl boyunca saklanması ve bu süreç geçtikten sonra açığa çıkarılmasıdır. Tüm öğrenciler resimlerini çizerler ve heycanla öğretmenlerine verir. Bu fikri öne süren
gizemli kız ise resim çizmek yerine görünmez varlıklar tarafından fısıldanan karmaşık sayıları hızla yazmaktadır. Öğretmense bunu saçma bulup kızın işini bitirmesini beklemeden kağıdı alır. Gizemli kız o gece ortadan kaybolur. Bulunduğunda küçük bir odada bitiremediği rakamlar dizisini parmaklarıyla kapıya kazımıştır ve de çılgınca öğretmeninden kurtarılmayı diliyordur.

Bu gizem böylece kalır. Üstünden 50 yıl geçtikten sonra ( 2009 yılına gelindiğinde ), okulun yeni öğrencileri eşliğinde güzel bir tören yapılır. Bu törende kapsül çıkarılarak zarflar tüm öğrencilere dağıtılır; fakat herkes birer resim almışken Caleb Koestler (Chandler Canterbury) işte o ilginç sayı dizisini elinde tutmaktadır. İlk başta bir saçmalık olarak değerlendirilirken bir raslantı sonucu Caleb Koestler'in babası John Koestler (Nicolas Cage) tam olarak olmasada bu numaraların sırrını çözer. Bu sayılar son 50 yıl içinde gerçekleşmiş felaketlerin tarihleridir. İlk başta anlam veremediği diğer numaralarınsa koordinatlar olduğunu bu felaketlerden sırası gelenini bizzat yaşamasıyla farkına varır ve artık tek amacı oğlunu ve insanlığı kurtarmaktır.

Bunu en yakın arkadaşı ve aynı zamanda kendisi gibibir profesör olan Ben Mendelsohn bunların bir saçmalık olmadığına yaşanılan bu olayın ardından inanır; fakat ona uzak
durmasını söylemekten başka bir tavsiyede bulunmaz. O gizemli kızın peşine düşür ve onun da ölmüş olduğunu öğrenir. Sonunda onun kızını bulur ve yardım ister. Veee acaba bu çıkmaz yoldan geri dönebileceklermi ?!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Harika bir film karşınızda... Nicolas Cage'nin oyunculuğu ve ustaca yazılmış bir senaryoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.



1. Bölüm

2. Bölüm

3. Bölüm

4. Bölüm

5. Bölüm

6. Bölüm

Amerikan Pastası 7 - American Pie 7 izle






Yapım:2009, Amerika
Tür: Komedi, Gençlik, Erotizm
Yönetmen: John Putch
Senaryo: David H. Steinberg
Yapımcı: Mike Elliott
Süresi: 93 dakika

Eugene Levy yine pastanın büyük payına sahip bu filmde de. Öğretmenlik rolünde ve sanki öğrencilerini içini okuyor...

Serinin 2009 yılında çıkan son filmi olan "
Aşk Kitabı" bize aşk hayatının olmazsa olmazlarını eğlendirerek anlatıyor. Sinema izleyicilerinin , özellikle gençlerin hoşuna giden bir konu var filmde...Gençliğin cinselliği ele alışını komik bir üslupta ele alan bu komedi tufanı şimdiden meraklısına sunulur.


Amerikan Pastası 7 Oyuncuları: Eugene Levy,Jessica Drake,Cindy Busby,Kirsten Price ve Naomi Hewer.


Not: Film alt yazılıdır.



Neşeli Hayat izle


Yazan & Yöneten & Yapımcı : Yılmaz Erdoğan
Yapım : 2009, Türkiye
Tür : Komedi, Dram
Süre : 100 dakika.


Neşeli Hayat Filminin Oyuncu Kadrosu: Yılmaz Erdoğan,Büşra Pekin,Ersin Korkut, Sinan Bengier ve Rıza Akın.

Sloganı açık ve net : Çocukların hayal sandıkları aslında gerçeklerdir." Neye ve kime inandığımızın bizi bağladığı sivri bir zekayla anlatılıyor filmde. Yılmaz Erdoğan 'ın aslında Organize İşler filminde de bir hayat anlayışı göze çarpıyordu. Ancak son filminde yani Neşeli Hayat'ta , bu ağırlık daha fazla hissediliyor. Geçinmek için "Christmas" ın bile ne olduğunu bilmeyen bir noel baba.. Bilmesi de gerekir mi tartışılır.İşte onun kah güldüren , kah da bizi derinden etkileyen mesajlar veren dram ağırlıklı bir film yapılmış. Filmde Erdoğan'a BKM oyuncuları da eşlik ediyor.Herkesin sevgisini kazanmış Ersin Korkut ile başrolü paylaşmışlar.

İyi seyirler dileriz.

1. Bölüm


2. Bölüm

Sevimli Gemi - Animasyon Filmi İzle



Yapım: 2007, Norveç
Tür: Animasyon
Yönetmen: Lise I. Osvoll, Espen Fyksen
Yapımcı: John M. Jacobsen, Sveinung Golimo
Müzik: Gaute Storaas
Elias Og Kongeskipet - Sevimli Gemi

Eğlenerek izleyeceğiniz bir animasyon filmi karşınızda. Bir gemi macerası hiç bu kadar keyifli olmamıştı.

İyi seyirler dileriz.



1. Bölüm


2. Bölüm


3. Bölüm


4. Bölüm


Beyaz Melek - Full Film İzle


IMDB Puanı:6.3/10
Yapım:2007, Türkiye
Tür:Dram, Romantik
Yönetmen ve Senaryo:Mahsun Kırmızıgül
Yapımcı:Murat Tokat, A. Levent Üngör
Görüntü Yönetmeni:Eyüp Boz


Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği 2007 yılında vizyona girmiş tam bir aşk öyküsü. Mahsun Kırmızıgül bu filmiyle ona cephe almış, onu film yapmaya yakıştırmayan herkese bir bakıma dersini vermiştir demek hiçte yanlış olmaz.


İyi seyirler dileriz.

1. Bölüm


2. Bölüm


3. Bölüm


4. Bölüm


5. Bölüm


6. Bölüm


7. Bölüm


8. Bölüm


Bana Bir şeyhler Oluyor - Full Film İzle


Yapım: 2003, Türkiye
Tür: Komedi, Dram
Yönetmen ve Senaryo: Yılmaz Erdoğan
Yapımcı: Necati Akpınar
Müzik: Metin Kalender


Kaliteli oyun diye buna denir.Yer yer öyle bir hüzün çöküyor ki insanın içine , boğazına düzülüyor hüznü. Evet gerçekten hangimiz akıllıyız acaba.Bir insanın bu şartlarda deli olmaması zor değilmi? Bunu güzel anlatmış bu oyun.İşte size bu tiyatro oyunundan bir kesit:
Anlatacaklarım var! Vaaz vermek değil niyetim, duyduğumu söylemek.
Söylemeye değer şeyler duyuyorum zira.
Belki hayatı daha yaşanır kılmak için ya da belki sade, ama sade anlatmak için...
Sen anlat dedi Tanrı bana, anlaşılsın diye değil,
hiçbir mükafat istemeden anlat...
Çünkü bir mükafattır artık bir anlatıcıya doğru düzgün anlaşılmak!
Sen anlat dedi... Sen sade anlat!
Umudu hatırlatsın diye umutsuzluğu, çareye yol açsın diye çaresizliği anlat...
Ders verme dedi kimseye, çünkü hoca denmez öğrenmesini bitirene.
Çırakları olan bir çıraktır usta, olsa olsa...
Sen anlat dedi bana Tanrı, sen sade anlat...

Bu sözler Hilmi Duran’a ait. Kendisi Yılmaz Erdoğan’ın kalem aldığı, “Bana Bir Şeyhler Oluyor” adlı oyunun esas adamı.Yani Altan Erkekli nin canlandırdığı karakterin sözleri.Ben bu oyunu izlediğimde hiç kımıldamadan bu sözleri düşünmüştüm.Paylaşmak istedim.Umarım beğenirsiniz.

Yılmaz Erdoğan'ın tartışılmaz kalemi ve mükemmel BKM oyuncuları...

Söyleyecek, tartışılacak hiç birşeyin olmadığı unutulmaz, mükemmel bir şahaser. Sadece komediyi değil dramıda iliklerinize kadar hissedeceğiniz harika bir yapım...

İyi seyirler dileriz.


1. Bölüm


2. Bölüm

Gelen Gidenler

sinema Movie & Film Blogs - BlogCatalog Blog Directory