Full Film İzle'yiver.blogspot.com'a hoş geldiniz !

Bu blog, film izlemek isteyenlere hizmet vermek amaçlı kurulmuştur. Blogtaki filmler Google Video, Yahoo, Mega Video gibi paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Filmler, hak sahiplerinin herhangi bir şikayeti durumunda blogtan kaldırılacaktır. Herkese iyi seyirler dileriz !

Korku Parkı İzle - Grizzly Park Filmi İzle ( Full Film İzle )


Film, bir grup Amerikalı gencin işledikleri küçük ve hapis cezası gerektirmeyen cezaları bir ormanda çekmeleri kararı ile başlıyor. Bu insanlar öyle insan öldürme gibi büyük suçlar işlemediklerinden cezalarını çekmeleri için bir ormana bırakılıyorlar. Orman, yetkilillerin düşüncelerine göre son derece güvenli; ancak, aslında orada bu arkadaşları ciddi tehlikeler bekliyor. Hem de hiçbirisinin cesaret edemeyeceği şeyleri yapan bir seri katil... Korku Kapanı filmine benzeyen bir senaryosu var. Ancak, o filmi bilen sinema izleyicileri için belirtelim; filmin konusu biraz daha gerçekçi...

İyi seyirler dileriz...



















Herkesin Keyfi Yerinde Filmini İzle - Everybody's Fine İzle ( Full Film İzle )



Filmde Amerika'ya gitmemiş ve oranın kültürü, yaşam tarzı hakkın en ufak bir bilgiye sahip olmayan bir kişiye oranın kütürü ve yaşam biçimi sivri ve bir hayli eleştirel bir dille anlatılıyor. Ailecek izleyebileceğiniz güzel bir komedi filmi sizleri bekliyor.


Herkesin Keyfi Yerinde Filmi Hakkında Bilgiler:
IMDB Puanı:7.4/10
Yapım:2009 - ABD, İtalya
Tür:Aile, Dram, Macera
Yönetmen:Kirk Jones
Senaryo:Giuseppe Tornatore, Kirk Jones,Tonino Guerra, Massimo De Rita
Yapımcı:Gianni Nunnari, Ted Field, Nathalie Peter-contesse
Görüntü Yönetmeni:Henry Braham



İyi seyirler dileriz...





Cehenneme Bir Adım Filmini İzle - The Descent ( Full Film İzle )



Film, bir mağarada mahsur kalan arkadaş grubuna vahşi bir yaratığın saldırması ve ardından yaşananları konu ediniyor.

Birçok İngiliz film eleştirmeni filmin vizyona girdiği yıl olan 2005'te Cehenneme Bir Adım - The Descent filmini yılın filmi olarak değerlendirmiş. Ancak ben o kadar beğendiğimi söyleyemeğeceğim. Yaratıklı korku filmi severler için kaçırılmaması gereken bir film olmasına karşın yinede hemen yan taraftan Korku - Gerilim türlerine ait daha iyi yapımlar bulabilirsiniz...



Film Bilgileri:
Yapım:2005, İngiltere
Tür:Dram, Gerilim, Korku, Macera
Yönetmen:Neil Marshall
Senaryo:Neil Marshall
Senaryo (Kitap):Neil Marshall
Yapımcı:Christian Colson

İyi seyirler dileriz...


Bir Böceğin Yaşamı İzle - A Bug's Life ( Animasyon Filmi İzle )






Çocuklar ve hâlâ o ruhu kaybetmemiş olanlara hitap eden harika bir animasyon filmi. Film bir böceği ve arkadaşlarını konu alıyor. Kahramanımız Karınca Flik, arkadaşlarının sevgisini ve güvenini kazanmak adına elinden geleni yapıyor...

İyi seyirler dileriz.

















Sahte Kabadayı İzle - Kemal Sunal Filmleri İzle


Sahte Kabadayı için söylenmesi gereken tek şey: harika bir film olduğu. Kemal Sunal, Türk Sinemasının dev ismi, yine harika bir filmle tüm gönülleri fethediyor. Pişmaniye satıcılığından koskoca bir mafya babalığına uzanan komedi kokan bir Kemal Sunal filmi. Kemal Sunal'ın yanısıra Kazım Kartal da bu filmde oldukça iyi bir iş çıkarmış.

Harika bir Kemal Sunal filmi: Sahte Kabadayı sizlerle...

İyi seyirler dileriz...



Deja Vu Filmini İzle - Dejavu İndirmeden İzle ( Full Film İzle )


Deja Vu Filminin Kısaca Özeti:
Carlin, başarılı bir ajandır. Bu sefer herzamankinden farklı bir soruşturmayla karşı karşıya gelmiştir. New Orleans'ta meydana gelen bu büyük çaplı bir patlamada olayı açıklığa kavuşturmak için şimdiye dek denenmemiş birşeyi deniyeceklerdir. Teknolojinin son noktası olan bir aletle geçmişe yolculuk yapılacak ve olayların akışında değişiklikler meydana getirilicektir.

Bu görev Carlin'in bile yapabileceklerinin oldukça üstündedir. Ama ondan daha uygunu yoktur. Acaba bu görevi başarıyla yerine getirebilecek mi?


Film Bilgileri:
IMDB Puanı:7.0/10
Yapım:2006 - ABD
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Gerilim, Macera, Romantik
Yönetmen:Tony Scott
Senaryo:Terry Rossio, Bill Marsilii
Yapımcı:Jerry Bruckheimer, Ted Elliott, Terry Rossio
Görüntü Yönetmeni:Paul Cameron

Deja Vu Filminin Oyuncu Kadrosu: Denzel Washington (Doug Carlin), Val Kilmer (Agent Pryzwarra), Adam Goldberg (Denny), James Caviezel (Oerstadt), Paula Patton (Claire Kuchever), ...

Film hakkında olumsuz birşeyler bulupta söylemek oldukça zor. Çok beğenilmiş bir film olan Deja Vu'yu izlemenizi tavsiye ederim. Süper bir yapım.

İyi seyirler dileriz.

Piyanist Filmini İzle - The Pianist Full İzle ( Full Film İzle )


IMDB Puanı:8.5/10
Yapım:2002 - Almanya, Fransa, Hollanda, İngiltere, Polonya
Tür:Biyografi, Dram, Savaş, Tarih
Yönetmen:Roman Polanski
Senaryo:Ronald Harwood
Senaryo (Kitap):Wladyslav Szpilman

Kısaca Filmin Özeti:
Wladyslav Szpilman, başarılı bir piyanisttir. II. Dünya Savaşı yıllarında ABD'nin Polonya'yı işgal etmesi, başarılı piyanistin hayatını berbat eder. Musevi olduğu halde şansı yaver gitmiş ve toplama kampına girmekten kurtulmuştur. Tüm bunlar yaşanırken piyanist, Varşova'ya sürülür ve Varşova'nın gettolarında yaşamaya başlar. Yaşamını devam ettirebilmek ve geçimini sağlayabilmek için Varşova'nın hiçte hoş olmayan barlarında çalışır. Bu acı ve hüzün dolu hayatından ancak bir Alman subayı sayesinde kurtulacaktır...

İki dalda oscar almayı başarmış, çarpıcı bir başyapıt olan Piyanist filmini kesinlikle izleyin. Filmi beğenmeme ihtimali sıfır.

İyi seyirler dileriz...

I Love You Beth Cooper - Seni Seviyorum Beth Cooper Filmi İzle ( Full Film İzle )

I Love You Beth Cooper film izle

Gençlik Ateşi: Hep ya da Hiç, Shanghai Öpücüğü, The Good Student gibi filmlerden ve Heroes dizisinden tanıdığımız Hayden Panettiere filmin başrol oyuncusu.

Kısaca Filmin Konusu: Birisi çok çalışkan ve inek bir erkek, diğeri ise ateşli ve güzel bir kız. Okulun mezuniyet balosunda konuşma yapan Dennis, okulun en güzel ve cazibe dolu sexi kızına ilanı aşk ederse...

Komik bir film ve izlemek oldukça keyif alacağınız kesin. Tam bir gençlik komedisi sizlerle...

İyi seyirler dileriz...




Sonsuz İhtiras Filmini İzle - To Die For Full İzle

er9sw8.jpg

IMDB Puanı:6.8/10
Yapım:1995 - ABD, İngiltere
Tür:Dram, Gerilim, Komedi, Suç
Yönetmen:Gus Van Sant
Senaryo:Buck Henry
Senaryo (Kitap):Joyce Maynard
Yapımcı:Laura Ziskin, Joseph M. Caracciolo
Görüntü Yönetmeni:Eric Alan Edwards

Suzanne Stone, istediği için elinden geleni yapan hırslı bir kadındır. Hayali bir televizyon sunucusu olmaktır ve bunun için kocasını bile hiçe sayabilecek kadar kararlıdır...

Hırs, tutku ve ihtiras temalarının yoğunlukta olduğu bu film Altın Küre almış, çok başarılı bir film.

Nicole Kidman'ın oyunculuğunada söz yok...

İyi seyirler dileriz...













Hellboy 2 Filmi İzle - Hellboy 2: Altın Ordu / The Golden Army

hellboy 2 izle

Filmin Özeti:
Trevor, Hellboy'u yetiştiren bir profesördür. Profesör Trevor, Hellboy'a bir masaldan söz etmiştir. Masal, yıllar önce insanlar ve efsanevi yaratıklar arasındaki amansız savaşı konu alır. Masalda bir cinden de söz edilir. Cin, Elves Kralı ve onun soyundan gelenleri koruyan bir ordu yaratır: Altın Ordu - The Golden Army.

Kral Balor, Altın Ordunun yaptığı katliama bir son vermek ister ve bunun üzerine bir alır. Buna göre insanlar şehirde, o ilginç ve efsanevi yaratıklarsa ormanlarda yaşamlarını devam ettireceklerdir. Bu kararı benimseyen de karara karşı çıkan da elbette vardır. Hatta en yakınlarından bu kararı benimseyenler olmuştur: Oğlu Nuada. Nuada bu karara uymamakla da kalmayıp krallığı reddeder.

Kral Balor'un oğlu Nuada, yıllar sonra tekrar ortaya çıktığında geçmişte yapamadığını şimdi yapmak için elinden geleni yapacak, insanlığı yok etmek için Altın Ordu'yu tekrar kuracaktır. Onun bu emellerini ise yanlızca Hellboy ve ekibi durdurabilir.



Aksiyon, Fantastik, Macera türlerinde güzel bir film. Filmin yönetmen, senaryo ve görüntü yönetmenliği koltuğunda Guillermo Navarro oturuyor.

Hellboy 2 : Altın Ordu - The Golden Army Filminin Oyuncuları: Ron Perlman (Hellboy), Selma Blair (Liz Sherman), Doug Jones (Abe Sapien / The Chamberlain / The Angel of Death), James Dodd (Johann Krauss), John Alexander (Goblin).

İyi seyirler dileriz...















Yılanların Öcü İzle ( Full Film İzle )



Harika bir senaryo, harika bir oyuncu kadrosu, ... kısaca harika bir film diye işte buna derler...

Yılanların Öcü filmi için Türk Sinemasının şahlanışı demek hiçte yanlış olmaz. Filmde kimler yok ki? Kadir İnanır, Serpil Çakmaklı, Nur Sürer, Fatma Girik, Erdal Özyağcılar, İhsan Yüce, ...

Kadir İnanır filmin Kara Bayram'ı. Kara Bayram'ın annesi ise Fatma Girik yani Irazca, Haceli ( Erdal Özyağcılar ), kötü muhtar ( İhsan Yüce ), ... filme apayrı renk katmışlar. Onları tanımıyor olsak onları ve yaşantılarını, yaşadıkları olayları; benliklerini hiç kaybetmemiş köylüler ve yaşamlarından ayırt edemeyiz. O kadar çok doğal ve gerçekçi oynuyorlar ki şüphesiz tam bir şahaser yaratmışlar.

Kısaca Filmin Konusu: Kara Bayram ve ailesinin yaşadıkları sessiz, sakin ve huzurlu hayatları Haceli'yle bozulur. Haceli, Kara Bayram'ın evinin önüne ev yapmak için temeli atınca işler karışır. Aileler arasındaki bu anlaşmazlık düşmanlığa dönüşür. Ama aslında bu olayda ki tek suçlu orayı yani Kara Bayram'ın evinin önünü umarsızca Haceli'ye satan muhtardır ( İhsan Yüce ).

Kara Bayram ve Haceli ise asıl suçluyu aramak yerine aralarındaki düşmanlığı gittikçe arttırırlar. Iraca ve Bayram Haceli'nin ev yapımında kullanacağı kerpiçleri yok edince bu düşmanlık, kin tam bir savaşa düşünür...


Son olarak eklenmesi gerek bir şey var: filmin müzikleri. Arif Sağ çok iyi bir iş çıkarmış.

Harika bir Dram filmi sizlerle... İyi seyirler dileriz...


Er Ryan'ı Kurtarmak - Saving Private Ryan


5 dalda oscar ödülü almış harika bir Aksiyon, Savaş ve Dram filmi.

Filmin savaş sahneleri izleyenleri alıp resmen o savaşa götürüyor. Çok az savaş filmi bu gerçeklik ve de kalitede yapılmıştır. Er Ryan'ı kurtarmak filmi bir savaş filmi olmanın da ötesinde aynı zamanda müthiş bir dram filmi. II. Dünya Savaşı'nın sürdüğü yıllarda ( Normandiya Çıkartması zamanları.. ) üç evladını kaybetmiş acılı anne, gözünden bile sakındığı son oğlunun sesini duymak ister. Artık tüm Amerikan ordusu Er Ryan'ı Kurtarmak için seferber olur. Fakat bu seferberlik bir canı kurtarmak için birçok canın feda edilmesine mâl olur.

Er Ryan'ı Kurtarmak - Saving Private Ryan Filminin Oyuncuları: Tom Hanks (John Miller), Edward Burns (Richard Reiben), Tom Sizemore (Michael Horvath), Matt Damon (James Ryan), Jeremy Davies (Timothy E. Upham), Adam Goldberg (Stanley Mellish).

Bu filmi asla ama asla kaçırmayın...

İyi seyirler dileriz...





Yaşamak İçin Ödür Filmini İzle - The Condemned Filmini İzle

The Condemned sinema izle


Bir grup suçluya hayatta kalmaları karşılığında bir tür turnuva düzenlenir. Kaybedenler hayatta kalma şanslarını da yitirirler. Bunun için onlar yaşamak için öldürmelilerdir.

Aksiyon, Macera tadında güzel bir Dövüş filmi. Filmde tepmo oldukça yüksek.

Filmin başrolleri Vinnie Jones ve Steve Austin. Oyunculukları tartışılmaz derece iyi. Yaşamak İçin Öldür - The Condemned filmi sizlerle...

İyi seyirler dileriz.






3 Gün İçinde Öleceksin - Dead In 3 Days ( Full Sinema İzle )

Yapım:2006, Avusturya
Tür:Gerilim, Korku
Yönetmen:Andreas Prochaska
Senaryo:Andreas Prochaska, Thomas Baum, Uli Brée
Yapımcı:Helmut Grasser
Müzik:Matthias Weber

Sık sık gelen telefon mesajları ve işletildiklerini düşünerek bunları umursamayan bir grup genç... 3 gün içinde öleceksin, izleyenlerinden beklediği belkide hak ettiği ilgiyi görmemiş iyi bir gerilim, korku filmi. İzlemenizi tavsiye ederiz.

İyi seyirler dileriz.


Beni Orada Arama - I'm Not There ( Full Film İzle )


Bob Dylan...

Bob Dylan severlerin asla ama asla kaçırmamaları gereken güzel bir biyografi, dram filmi. Filmde 6 farklı karakterle Bob Dylan'ı yaşayacaksınız. Çok çarpıcı ve sürükleyici bir biyografi filmi olmuş. Filmin kadrosu da bir o kadar etkileyici.

Beni Orada Arama - I'm Not There Filminin Oyuncu Kadrosu: Cate Blanchett (Jude Quinn), Ben Whishaw (Arthur Rimbaud), Christian Bale (Jack Rollins), Richard Gere (Billy the Kid), Marcus Carl Franklin (Woody Guthrie), Heath Ledger (Robbie Clark), Kris Kristofferson (Anlatıcı), Don Francks (Hobo Joe), Roc LaFortune (Hobo Moe), ...

İyi seyirler dileriz.


Altın Çocuklar - Golden Boys ( Full Film İzle )


Yapım:2008 , ABD
Yönetmen:Daniel Adams
Tür: Romantik
Senaryo:Daniel Adams
Senaryo (Kitap):Joseph C. Lincoln

Artık denizcilikle ilişkisini koparmış, emekli olmuş üç denizci bir kadını tuzağa düşürüp kaçırırlar ve evlenme planları yaparlar. Amaçları zengin olup hayallerine kavuşabilmektir.


Aslın çok basit ve sade bir konusu var; fakat bence gayet güzel ve izlenmesi gereken bir film.

İyi seyirler dileriz.


Şangay Öpücüğü - Shanghai Kiss Film izle





Bu filmde Lost dizisindeki Miles ve Heroes dizisindeki Claire karakterlerini görüyorsunuz. Bir komedi, dram filmi gibi düşünülsede aynı zaman duygusal, romantik bir film.



İyi seyirler dileriz.






Gelen Gidenler

sinema Movie & Film Blogs - BlogCatalog Blog Directory