Full Film İzle'yiver.blogspot.com'a hoş geldiniz !

Bu blog, film izlemek isteyenlere hizmet vermek amaçlı kurulmuştur. Blogtaki filmler Google Video, Yahoo, Mega Video gibi paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Filmler, hak sahiplerinin herhangi bir şikayeti durumunda blogtan kaldırılacaktır. Herkese iyi seyirler dileriz !

Katilimi Tanıyorum - I Know Who Killed Me ( Full Film İzle )


IMDB Puanı:3.6/10
Yapım:2007, ABD
Tür:Dram, Gerilim, Gizem, Korku, Suç
Yönetmen:Chris Sivertson
Senaryo:Jeff Hammond
Yapımcı:Frank Mancuso Jr.
Görüntü Yönetmeni:John R. Leonetti
Müzik:Joel McNeely

Küçük kasabada hayatını sürdüren; genç, güzel ve başarılı üniversite öğrencisi Aubrey Fleming (Lindsay Lohan) bir seri katil tarafından kaçırılıp işkecence görür. Tüm Kasaba sakinleri bu durumla yüzleşmek zorundadır.

Büyük zorluklar sonucunda kaçmayı başaran Aubrey Fleming, yaşadığı travma nedeniyle hastaneye yatırılır. Fakat gizem hala çözülememiştir.

Travmatik bir şekilde olsada güçlükle konuşmayı başaran Aubrey Fleming, kendisinin sandıkları kişi olmadığı ve gerçek Aubrey Fleming’in bu ölümcül tehlikenin hala içinde olduğu konusunda ısrar eder.

Bonnie Aarons (Fat Teena) , Michael Adler (Dr. Alex Dupree) ,Garcelle Beauvais (Ajan Julie Bascome) , Michael Esparza (Gilberto) ,David Figlioli (Lanny Rierden) , Spencer Garrett (Ajan Phil Lazarus) ,Brian Geraghty (Jerrod Pointer) , Gregory Itzin (Dr. Greg Jameson) ,Lindsay Lohan (Aubrey Fleming/Dakota Moss) , Neal McDonough (Daniel Fleming) gibi oyuncularla harika bir film karşınızda...

0 yorum:

Yorum Gönder

Gelen Gidenler

sinema Movie & Film Blogs - BlogCatalog Blog Directory