Full Film İzle'yiver.blogspot.com'a hoş geldiniz !

Bu blog, film izlemek isteyenlere hizmet vermek amaçlı kurulmuştur. Blogtaki filmler Google Video, Yahoo, Mega Video gibi paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Filmler, hak sahiplerinin herhangi bir şikayeti durumunda blogtan kaldırılacaktır. Herkese iyi seyirler dileriz !

Yarından Sonra - The Day After Tomorrow


IMDB Puanı: 6.3/10
Yapım: 2004 ~ ABD
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram, Macera
Yönetmen: Roland Emmerich
Senaryo: Roland Emmerich, Jeffrey Nachmanoff Yapımcı:Roland Emmerich, Mark Gordon, Ute Emmerich, Mark R. Gordon, Kelly Van Horn, Stephanie Germain Görüntü Yönetmeni:Ueli Steiger
Müzik:Harald Kloser
Süre:2 saat 4 dk

Yarından Sonra - The Day After Tomorrow Oyuncuları: Ian Holm, Jake Gyllenhaal, Dennis Quaid, Dash Mihok, Emmy Rossum, Jay O. Sanders, Tamlyn Tomita, Sela Ward, Kenneth Welsh, Arjay Smith, Sasha Roiz, Nassim Sharara, Carl Alacchi, Michel 'gish' Abou-samah.


2012, M.Ö 10.000 gibi harika işlere imza atmış Roland Emmerich'in unutulmaz filmlerinden Yarından sonra dünyanın adım adım yok oluşunun anlatıldığı bir film. Film basit bir dünyayı kurtarma hikayesinden ibaret gibi görünsede sahneler ve oyunculuklar bu düşünceyi çürütüyor. Yarından Sonra'yala sizde dünyayı kurtarmada onlara yardımcı olun.

İyi seyirler dileriz.



0 yorum:

Yorum Gönder

Gelen Gidenler

sinema Movie & Film Blogs - BlogCatalog Blog Directory