Full Film İzle'yiver.blogspot.com'a hoş geldiniz !

Bu blog, film izlemek isteyenlere hizmet vermek amaçlı kurulmuştur. Blogtaki filmler Google Video, Yahoo, Mega Video gibi paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Filmler, hak sahiplerinin herhangi bir şikayeti durumunda blogtan kaldırılacaktır. Herkese iyi seyirler dileriz !

Ay Lav Yu Filmini İzle

Ay lav yu izle Ay lav yu full

Ay Lav Yu Film Bilgileri :


Yapım : 2009 - Türkiye
Yönetmen : Sermiyan Midyat
Tür : Politik, Komedi

Ay Lav Yu Filminin Oyuncu Kadrosu : Fadik Sevin Atasoy, Sermiyan Midyat, Steve Guttenberg, Mariel Hemingway, Ayşenil Şamlıoğlu.


Ay Lav Yu Filmi Hakkında :


Aşk Heryerde Yazıldığı Gibi Okunur !

Amerikalı bir aile ile Türk ailesinin farklılıklarının temel alındığı bu filmde aşkın zamanının ve mekanının öneminin olmadığı ve değişmez olduğu işlenmiş.

Filmin en ilgi çekici kahramanı o biraz argolu - hakaret içerikli konuşan sempatik ufaklık. :) Açıkçası sırf o bile filmi izlenilebilir kılıyor.

Filmde eksikler yok değil çeşitli eleştirilerde var tabiki; fakat Sermiyan Midyat iyi bir iş çıkarmış demek asla yanlış olmaz.

Ay Lav Yu Filmi :


İyi seyirler dileriz.


ay lav yu, ay lav yu filmi, ay lav yu izle, ay lav yu filmi, ay lav yu filmini izle, ay lav yu full izle, ay lav yu sermiyan midyat, sermiyan midyatın filmi, ay lav yu filmini izle, ay lav yu filminin fragmanı, ay lav yu indirmeden izle, ...

0 yorum:

Yorum Gönder

Gelen Gidenler

sinema Movie & Film Blogs - BlogCatalog Blog Directory