Full Film İzle'yiver.blogspot.com'a hoş geldiniz !

Bu blog, film izlemek isteyenlere hizmet vermek amaçlı kurulmuştur. Blogtaki filmler Google Video, Yahoo, Mega Video gibi paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Filmler, hak sahiplerinin herhangi bir şikayeti durumunda blogtan kaldırılacaktır. Herkese iyi seyirler dileriz !

Soysuzlar Çetesi Filmi - Inglourious Basterds İzle - Full Film İzle

Soysuzlar Çetesi - Inglourious Basterds Film Bilgileri :


Yapım:2009 - ABD, Almanya, Fransa
Tür:Aksiyon, Dram, Komedi, Macera, Savaş
Yönetmen:Quentin Tarantino
Senaryo:Quentin Tarantino
Görüntü Yönetmeni:Robert Richardson



Soysuzlar Çetesi - Inglourious Basterds Filmi Hakkında :


Quentin Tarantino yine harika bir iş çıkarmış. Soysuzlar Çetesi harika senaryosu, oyunculuklarıyla karşınızda. Quentin Tarantino bu filmde II. Dünya Savaşı'nı biraz farklı bir açıdan değerlendirmiş. Brad Pitt ve ekibi hakikaten oyunculuklarıyla harika bir iş çıkarmışlar. Bu filmde psikopat bir teğmen rolünü oynamış.

Aşırı diyaloglar nedeniyle eleştiriliyor olsa da bence filmin içine giripte biraz dikkatinizi verebildiyseniz asla sıkıcı gelmiyor. Hatta filmin vazgeçilmezi oluyor. Quentin Tarantino da bu aşırı diyaloglar konusunda biraz ısrarcı sanırım. :) Rezervuar Köpekleri, Ucuz Roman filmlerinde de bunu görmeniz mümkün.

Sözü yeterince uzattıktan sonra mutlaka izlemeniz gerektiğini belirterek iyi seyirler diliyorum. :)

Soysuzlar Çetesi - Inglourious Basterds Filmi :






soysuzlar çetesi izle,soysuzlar çetesi filmi,soysuzlar çetesi filmini izle, indirmeden soysuzlar çetesi izle, full film izle, soysuzlar çetesi direk izle, soysuzlar çetesi bedava izle, ...

0 yorum:

Yorum Gönder

Gelen Gidenler

sinema Movie & Film Blogs - BlogCatalog Blog Directory