Full Film İzle'yiver.blogspot.com'a hoş geldiniz !

Bu blog, film izlemek isteyenlere hizmet vermek amaçlı kurulmuştur. Blogtaki filmler Google Video, Yahoo, Mega Video gibi paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Filmler, hak sahiplerinin herhangi bir şikayeti durumunda blogtan kaldırılacaktır. Herkese iyi seyirler dileriz !

Kabadayı - Full Film İzle


IMDB Puanı:7.9/10
Yapım:2007, Türkiye
Tür:Aile, Aksiyon, Dram, Macera, Romantik, Suç Yönetmen:Ömer Vargı
Senaryo:Yavuz Turgul
Yapımcı:Ömer Vargı, Mine Vargı, Murat Akdilek Görüntü Yönetmeni:Ferenc Pap
Müzik:Benjamin Walken Beladi

Eski günlerine veda etmiş kabadayı Ali Osman, yıllardır görmediği ve içten içe sevdiği kadını bulur; bulur ve beklenmedik bir haberle karşı karşıya kalır. Bu haber bir oğlunun olduğu haberidir.

Oğlu Murat ve onun sevgilisi Karaca bir barda çalışırlar. Karaca'nın peşini bırakamamış bir mafya lideri Devran ise Karaca'ya sahip olabilmek adına her şeyi göze almış çılgın bir gençtir. Murat ve Karaca, Devran'ın gücüne dayanamayacak kadar savunmasız ve çaresizdir.

Ve işte tam da bu nokta da eski İstanbul kabadayılarından Ali Osman devreye girer. Artık onun tek amacı Murat ve Karaca'yı canı pahasına korumaktır. Devran ise asla çabuk pes edicek biri değildir. O kadar gözü karadır ki karşısına çıkan herkesi ölüme itebilir...

Bu filmde dramı, macerayı, aşkı iliklerinize kadar yaşayacaksınız.

Şener Şen, Kenan İmirzalıoğlu, İsmail Hacıoğlu, Rasim Öztekin ve Aslı Tandoğan gibi usta oyuncuların oyunculuklarını sergiledikleri harika bir Türk filmi...

Bu filmi asla ama asla kaçırmayın... İyi seyirler dileriz.


0 yorum:

Yorum Gönder

Gelen Gidenler

sinema Movie & Film Blogs - BlogCatalog Blog Directory