Full Film İzle'yiver.blogspot.com'a hoş geldiniz !

Bu blog, film izlemek isteyenlere hizmet vermek amaçlı kurulmuştur. Blogtaki filmler Google Video, Yahoo, Mega Video gibi paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Filmler, hak sahiplerinin herhangi bir şikayeti durumunda blogtan kaldırılacaktır. Herkese iyi seyirler dileriz !

Pardon ( İndirmeden Sinema İzle )


Yapım:2004, Türkiye
Tür:Dram, Komedi
Yönetmen:Mert Baykal
Senaryo:Ferhan Şensoy
Yapımcı:Sinan Çetin
Görüntü Yönetmeni:Ulaş Zeybek
Müzik:Alen Konakoğlu
Süre:94 dakika

-------------------------------------------------------------
İbrahim (Ferhan Şensoy), Muzo (Rasim Öztekin) ve Aydın (Ali Çatalbaş) -sıradan- üç dosttur.

İbrahim üniforma görünce korkudan dayanamayıp kaçan biridir. Bu huyu yüzünden yakalanıp sorguya çekilir. Sorgulayan komiser (Bülent Kayabaş) o kadar çok şüpheci ve de kurnaz bir role bürünmüştür ki resmen suçsuz bir adamı suçluymuşcasına bir çıkmaza iter. İbrahim onun sözlerine kanarak serbest kalacağı hayaliyle suçu üstlenir ve bu suçu işlerken yardım eden kişiler olarakta iki sıkı arkadaşı, Muzo ve Aydın'ı gösterir.

Böylece inanılmaz bir şekilde üç arkadaş suçsuzken çoktan Sinop Cezaevine gönderilmişlerdir. Bundan sonra bu üç arkadaşın şansları hiçte yaver gitmez ve felaketler onları sürekli takip eder...
-------------------------------------------------------------------------------------------------


Bu film aslında Plato filmin Türk sinemasına bir armağanıdır. Böyle bir kadro ve böyle bir senaryo yukarda yazılan üç beş satırla asla ifade edilemez. Bu trajikomik filmde Ferhan Şensoy, Rasim Öztekin, Ali Çatalbaş haikaten mükemmel bir oyunculuk sergiliyorlar. Ayrıca o kurnaz komiser Bülent Kayabaş, Zeki Alasya, Erol Günaydın da bu filmin vazgeçilmezlerinden.

( Böyle harika bir kadro, böyle harika bir senaryo bana Vizontele'yi hatırlattı.. (: )

Keyif alarak izleyeceğiniz bir film. İyi seyirler dileriz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Gelen Gidenler

sinema Movie & Film Blogs - BlogCatalog Blog Directory