Full Film İzle'yiver.blogspot.com'a hoş geldiniz !

Bu blog, film izlemek isteyenlere hizmet vermek amaçlı kurulmuştur. Blogtaki filmler Google Video, Yahoo, Mega Video gibi paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Filmler, hak sahiplerinin herhangi bir şikayeti durumunda blogtan kaldırılacaktır. Herkese iyi seyirler dileriz !

Kehanet - Knowing ( Full Film İzle )

IMDB Puanı:6.5/10
Yapım:2009 - ABD, Avustralya, İngiltere
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem, Macera
Yönetmen:Alex Proyas
Senaryo:Stiles White, Juliet Snowden, Ryne Douglas Pearson
Senaryo (Kitap):Ryne Douglas Pearson
Yapımcı:Alex Proyas, Jason Blumenthal, Todd Black, Steve Tisch
Görüntü Yönetmeni:Simon Duggan
Müzik:Marco Beltrami

---------------------------------------------------------------------------------
1959 yılında, bir okulun açılış töreninde yapılmak üzere okul öğrencilerinden çeşitli fikirler alınır. Bu fikirlerden en ideali bir zaman kapsülüne geleceğin neye benzediğine dair resimlerin koyulup 50 yıl boyunca saklanması ve bu süreç geçtikten sonra açığa çıkarılmasıdır. Tüm öğrenciler resimlerini çizerler ve heycanla öğretmenlerine verir. Bu fikri öne süren
gizemli kız ise resim çizmek yerine görünmez varlıklar tarafından fısıldanan karmaşık sayıları hızla yazmaktadır. Öğretmense bunu saçma bulup kızın işini bitirmesini beklemeden kağıdı alır. Gizemli kız o gece ortadan kaybolur. Bulunduğunda küçük bir odada bitiremediği rakamlar dizisini parmaklarıyla kapıya kazımıştır ve de çılgınca öğretmeninden kurtarılmayı diliyordur.

Bu gizem böylece kalır. Üstünden 50 yıl geçtikten sonra ( 2009 yılına gelindiğinde ), okulun yeni öğrencileri eşliğinde güzel bir tören yapılır. Bu törende kapsül çıkarılarak zarflar tüm öğrencilere dağıtılır; fakat herkes birer resim almışken Caleb Koestler (Chandler Canterbury) işte o ilginç sayı dizisini elinde tutmaktadır. İlk başta bir saçmalık olarak değerlendirilirken bir raslantı sonucu Caleb Koestler'in babası John Koestler (Nicolas Cage) tam olarak olmasada bu numaraların sırrını çözer. Bu sayılar son 50 yıl içinde gerçekleşmiş felaketlerin tarihleridir. İlk başta anlam veremediği diğer numaralarınsa koordinatlar olduğunu bu felaketlerden sırası gelenini bizzat yaşamasıyla farkına varır ve artık tek amacı oğlunu ve insanlığı kurtarmaktır.

Bunu en yakın arkadaşı ve aynı zamanda kendisi gibibir profesör olan Ben Mendelsohn bunların bir saçmalık olmadığına yaşanılan bu olayın ardından inanır; fakat ona uzak
durmasını söylemekten başka bir tavsiyede bulunmaz. O gizemli kızın peşine düşür ve onun da ölmüş olduğunu öğrenir. Sonunda onun kızını bulur ve yardım ister. Veee acaba bu çıkmaz yoldan geri dönebileceklermi ?!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Harika bir film karşınızda... Nicolas Cage'nin oyunculuğu ve ustaca yazılmış bir senaryoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.



1. Bölüm

2. Bölüm

3. Bölüm

4. Bölüm

5. Bölüm

6. Bölüm

0 yorum:

Yorum Gönder

Gelen Gidenler

sinema Movie & Film Blogs - BlogCatalog Blog Directory