Full Film İzle'yiver.blogspot.com'a hoş geldiniz !

Bu blog, film izlemek isteyenlere hizmet vermek amaçlı kurulmuştur. Blogtaki filmler Google Video, Yahoo, Mega Video gibi paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Filmler, hak sahiplerinin herhangi bir şikayeti durumunda blogtan kaldırılacaktır. Herkese iyi seyirler dileriz !

Deja Vu Filmini İzle - Dejavu İndirmeden İzle ( Full Film İzle )


Deja Vu Filminin Kısaca Özeti:
Carlin, başarılı bir ajandır. Bu sefer herzamankinden farklı bir soruşturmayla karşı karşıya gelmiştir. New Orleans'ta meydana gelen bu büyük çaplı bir patlamada olayı açıklığa kavuşturmak için şimdiye dek denenmemiş birşeyi deniyeceklerdir. Teknolojinin son noktası olan bir aletle geçmişe yolculuk yapılacak ve olayların akışında değişiklikler meydana getirilicektir.

Bu görev Carlin'in bile yapabileceklerinin oldukça üstündedir. Ama ondan daha uygunu yoktur. Acaba bu görevi başarıyla yerine getirebilecek mi?


Film Bilgileri:
IMDB Puanı:7.0/10
Yapım:2006 - ABD
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Gerilim, Macera, Romantik
Yönetmen:Tony Scott
Senaryo:Terry Rossio, Bill Marsilii
Yapımcı:Jerry Bruckheimer, Ted Elliott, Terry Rossio
Görüntü Yönetmeni:Paul Cameron

Deja Vu Filminin Oyuncu Kadrosu: Denzel Washington (Doug Carlin), Val Kilmer (Agent Pryzwarra), Adam Goldberg (Denny), James Caviezel (Oerstadt), Paula Patton (Claire Kuchever), ...

Film hakkında olumsuz birşeyler bulupta söylemek oldukça zor. Çok beğenilmiş bir film olan Deja Vu'yu izlemenizi tavsiye ederim. Süper bir yapım.

İyi seyirler dileriz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Gelen Gidenler

sinema Movie & Film Blogs - BlogCatalog Blog Directory