Full Film İzle'yiver.blogspot.com'a hoş geldiniz !

Bu blog, film izlemek isteyenlere hizmet vermek amaçlı kurulmuştur. Blogtaki filmler Google Video, Yahoo, Mega Video gibi paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Filmler, hak sahiplerinin herhangi bir şikayeti durumunda blogtan kaldırılacaktır. Herkese iyi seyirler dileriz !

Er Ryan'ı Kurtarmak - Saving Private Ryan


5 dalda oscar ödülü almış harika bir Aksiyon, Savaş ve Dram filmi.

Filmin savaş sahneleri izleyenleri alıp resmen o savaşa götürüyor. Çok az savaş filmi bu gerçeklik ve de kalitede yapılmıştır. Er Ryan'ı kurtarmak filmi bir savaş filmi olmanın da ötesinde aynı zamanda müthiş bir dram filmi. II. Dünya Savaşı'nın sürdüğü yıllarda ( Normandiya Çıkartması zamanları.. ) üç evladını kaybetmiş acılı anne, gözünden bile sakındığı son oğlunun sesini duymak ister. Artık tüm Amerikan ordusu Er Ryan'ı Kurtarmak için seferber olur. Fakat bu seferberlik bir canı kurtarmak için birçok canın feda edilmesine mâl olur.

Er Ryan'ı Kurtarmak - Saving Private Ryan Filminin Oyuncuları: Tom Hanks (John Miller), Edward Burns (Richard Reiben), Tom Sizemore (Michael Horvath), Matt Damon (James Ryan), Jeremy Davies (Timothy E. Upham), Adam Goldberg (Stanley Mellish).

Bu filmi asla ama asla kaçırmayın...

İyi seyirler dileriz...





0 yorum:

Yorum Gönder

Gelen Gidenler

sinema Movie & Film Blogs - BlogCatalog Blog Directory