Full Film İzle'yiver.blogspot.com'a hoş geldiniz !

Bu blog, film izlemek isteyenlere hizmet vermek amaçlı kurulmuştur. Blogtaki filmler Google Video, Yahoo, Mega Video gibi paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Filmler, hak sahiplerinin herhangi bir şikayeti durumunda blogtan kaldırılacaktır. Herkese iyi seyirler dileriz !

Hellboy 2 Filmi İzle - Hellboy 2: Altın Ordu / The Golden Army

hellboy 2 izle

Filmin Özeti:
Trevor, Hellboy'u yetiştiren bir profesördür. Profesör Trevor, Hellboy'a bir masaldan söz etmiştir. Masal, yıllar önce insanlar ve efsanevi yaratıklar arasındaki amansız savaşı konu alır. Masalda bir cinden de söz edilir. Cin, Elves Kralı ve onun soyundan gelenleri koruyan bir ordu yaratır: Altın Ordu - The Golden Army.

Kral Balor, Altın Ordunun yaptığı katliama bir son vermek ister ve bunun üzerine bir alır. Buna göre insanlar şehirde, o ilginç ve efsanevi yaratıklarsa ormanlarda yaşamlarını devam ettireceklerdir. Bu kararı benimseyen de karara karşı çıkan da elbette vardır. Hatta en yakınlarından bu kararı benimseyenler olmuştur: Oğlu Nuada. Nuada bu karara uymamakla da kalmayıp krallığı reddeder.

Kral Balor'un oğlu Nuada, yıllar sonra tekrar ortaya çıktığında geçmişte yapamadığını şimdi yapmak için elinden geleni yapacak, insanlığı yok etmek için Altın Ordu'yu tekrar kuracaktır. Onun bu emellerini ise yanlızca Hellboy ve ekibi durdurabilir.



Aksiyon, Fantastik, Macera türlerinde güzel bir film. Filmin yönetmen, senaryo ve görüntü yönetmenliği koltuğunda Guillermo Navarro oturuyor.

Hellboy 2 : Altın Ordu - The Golden Army Filminin Oyuncuları: Ron Perlman (Hellboy), Selma Blair (Liz Sherman), Doug Jones (Abe Sapien / The Chamberlain / The Angel of Death), James Dodd (Johann Krauss), John Alexander (Goblin).

İyi seyirler dileriz...















0 yorum:

Yorum Gönder

Gelen Gidenler

sinema Movie & Film Blogs - BlogCatalog Blog Directory